Căutați ceva anume?

duminică, 15 aprilie 2012

Ştiinţa oficială încearcă să ascundă adevărul!

Iată un film sincer despre cum îşi bate joc Ştiinţa oficială de marele public, despre cum îi bagă pe gât Big Bangul deşi observaţiile astronomice îl pun în discuţie. Sunt tare fericit că i-am acordat timpul. Mulţumesc, Cristian, că mi l-ai adus la cunoştinţă! M-a încântat şi m-a emoţionat până la lacrimi. Mă bucur să ştiu că mai există oameni de Ştiinţă integri care spun lucrurilor pe nume. Aşa, dragii mei, daţi-le peste nas celor care vor să inducă publicul în eroare. Să iasă odată la iveală escrocheriile. 

Atenţie la rolul preotului Lemaître în promovarea ideii de expansiune a Universului! Un preot a influenţat Ştiinţa. Tulburător! Revoltător! Oare cât timp vom mai suporta asemenea atitudine?

Un comentariu:

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate