Căutați ceva anume?

duminică, 22 august 2010

Există un român care produce un câmp magnetic misterios

Abia acum am aflat de Aurel Răileanu, un român înregistrat în cartea recordurilor care produce un câmp magnetic misterios cu care poate ţine pe piept chiar şi un televizor de 26 de kilograme. Obiectele atrase nu trebuie să fie neapărat din metal.

Ce părere aveţi, care este explicaţia câmpului său magnetic?


Un comentariu:

  1. Se pare că acest „câmp magnetic” este doar o proprietate locală a pielii lui Aurel Răileanu, una asemănătoare cu cea pe care o manifestă şopârlele Gecko. Asta înseamnă că Aurel nu poate atrage obiecte de la distanţă, ci doar le poate menţine pe suprafaţa pielii pe cele aplicate deja acolo. O discuţie interesantă despre aceste fenomene s-a deschis pe forum.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate