Căutați ceva anume?

luni, 22 februarie 2010

Pe forumuri în săptămâna 15.02.2010-21.02.2010


Pe forumuri în săptămâna 15.02.2010-21.02.2010


Pe topicul „Conversia totala a caldurii in lucru mecanic”:

[color=green][Offtopic][/color]

Fii liniştit, george! Noi aici nu punem preţ pe modul în care se exprimă cineva, ci pe ceea ce încearcă să ne spună.

[color=green][/Offtopic][/color]



Pe topicul „Sugestii pentru tema curentă”:


Pe topicul „[url=http://cercetare.forumgratuit.ro/propuneri-de-soluionare-f4/conversia-totala-a-caldurii-in-lucru-mecanic-t63-180.htm#1731]Conversia totala a caldurii in lucru mecanic[/url]”

[quote="„[url=http://cercetare.forumgratuit.ro/propuneri-de-soluionare-f4/conversia-totala-a-caldurii-in-lucru-mecanic-t63-180.htm#1731]Conversia totala a caldurii in lucru mecanic[/url]” mm"]Abel, salut primavara inverzita de pe forum; din pacate scrisul se vede mult mai rau decat precedentul, in special pentru cei cu probleme de vedere.[/quote]Am înnegrit scrisul şi l-am mărit. Sper să fie mai bine. Am deschis acest topic pentru a nu face acolo alt offtopic şi pentru a deschide posibilitatea pentru asemenea observaţii.



Pe topicul „Sugestii pentru tema curentă”:


Am pus un albastru acum. Nu pot ţine seama decât de părerile formulate deja, iar dacă acestea devin contradictorii, atunci încerc să decid eu însumi cum este bine.



Pe topicul „Sugestii pentru tema curentă”:


Ok, deocamdată am restaurat vechea temă până când voi găsi alta mai convenabilă.



Pe topicul „Cum se pun întrebări eficiente”:


Am revăzut acest subiect minunat şi vi-l propun şi vouă spre lectură. Eu zic că merită să citiţi cum au gândit alţii că ar trebui să formulăm întrebări şi să construim răspunsuri. Aşadar, când aveţi timp, intraţi şi citiţi câte puţin din minunatul text aflat la adresa


http://wiki.lug.ro/mediawiki/index.php/Cum_se_pun_intrebari_inteligente


Vă mulţumesc!




Pe topicul „Problema status Pidgin”:


Iată un exemplu de status în Pidgin, care merge perfect


Oamenii sunt extrem de valoroşi http://abelcavasi.blogspot.com/2007/12/oamenii-sunt-extrem-de-valoroi.html


Mai precis, după mesaj laşi un spaţiu şi apoi pui lincul dorit.




Pe topicul „Sugestii pentru tema curentă”:


Într-adevăr, pe un asemenea forum de cercetare şi eu pun preţ mai ales pe vizibilitatea conţinutului, aşa că aştept să-mi propuneţi o combinaţie de culori sau o temă care să vă satisfacă în cea mai mare măsură.




Pe topicul „Despre participarea lui george pe forumul stiintaazi.ro”:


O altă cauză care ne determină să ne mai gândim la forumul stiintaazi.ro este numărul mare de înregistraţi pe acel forum şi, implicit, posibilitatea de a primi răspunsuri cât mai diverse şi mai corecte la întrebările complicate pe care le putem pune.



Pe topicul „Denumire”:


Şi mie-mi sună mai bine „suprafaţă de univers” (fără majusculă la univers), având în vedere că în universul minkowskian mai vorbim şi de linii de univers. O traducere mai fidelă ar fi „foaie de univers”, dar nu cred că este utilizabilă într-un context matematic.



Pe topicul „Problema status Pidgin”:


Ce înseamnă „nu funcţionează” în acest caz? Ce vede un alt utilizator de yahoo messenger? Ai putea să ne arăţi nişte imagini cu problema ta?



Pe topicul „Despre participarea lui george pe forumul stiintaazi.ro”:


Sunt de acord că este revoltătoare atitudinea lui [url=http://www.stiintaazi.ro/Forum/index.php?action=profile;u=6]Electron[/url] de pe [url=http://www.stiintaazi.ro/Forum/index.php]stiintaazi.ro[/url] şi consider că, într-adevăr, decât să subzişti pe un forum cu mulţi utilizatori, dar în care eşti umilit cu neruşinare tocmai de către un administrator, mai bine cauţi informaţii în altă parte sau aştepţi ca pe un forum liniştit ca acesta să-ţi parvină vreo idee de la nişte oameni foarte capabili.


Interesant este că, totuşi, dacă aş fi convins că acolo cineva mi-ar putea răspunde la întrebările punctuale pe care le-am pus de-a lungul timpului sau pe care aş vrea să le pun vreodată, atunci cu certitudine aş suporta chiar şi atitudinea răuvoitoare a lui Electron, pentru că (nu-i aşa?) [b]de dragul adevărului merită să sacrificăm chiar şi demnitatea noastră[/b].



Pe topicul „Ecuaţia curbei de curbură şi torsiune cunoscute”:


[quote="mm"]Nu prea inteleg la ce foloseste rezolvarea inversa a problemei adica pornind de la curbura si torsiune spre curba care le genereaza?? [/quote]Ceva mă face să cred că trebuie să ştiu cum arată în general o curbă pentru care raportul dintre curbură şi torsiune este constant. Vreau să văd ce esenţe ne dezvăluie o asemenea curbă, vreau să văd ce proprietăţi remarcabile poate avea ea, pentru că sunt convins că asemenea proprietăţi pot fi asociate cu proprietăţile fizice ale corpurilor care se deplasează pe curbe de [b][url=http://abelcavasi.wiki.zoho.com/Raport-Frenet.html]raport Frenet[/url][/b] constant.[quote="mm"]Dar in cazul unor elicii de alta forma decat cilindrice, poate fi extrem de complicata o asemenea abordare.[/quote]Tocmai asta este marea problemă, că mă interesează cum arată o elice la modul general, nu doar o elice de curbură şi torsiune constante.


Un comentariu:

  1. Ola, what's up amigos? :)
    Hope to receive some help from you if I will have any quesitons.
    Thanks in advance and good luck! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate