Căutați ceva anume?

sâmbătă, 18 septembrie 2021

Asteroizii sunt în „zona lichidă” a Sistemului Solar!

Conform Fizicii elicoidale, matricea de clasificare a corpurilor are trei coloane. În coloana întâi se află corpurile cu rază mică, iar în coloana trei se află corpurile cu rază mare. Astfel, coloana întâi corespunde fazei gazoase, în timp ce coloana a treia corespunde fazei solide.


Așadar, în faza gazoasă moleculele (se deplasează pe elice circulare care) au curbura mult mai mică decât torsiunea (lancretian mic), în faza lichidă moleculele au curbura apropiată de torsiune, iar în faza solidă moleculele au curbura mult mai mare decât torsiunea.

Extrem de interesant este dacă extrapolăm aceste constatări la Sistemul Solar! Atunci putem interpreta că „zona gazoasă” a Sistemului Solar conține corpuri care au curbura mult mai mică decât torsiunea, centura de asteroizi este „zona lichidă” și conține corpuri a căror curbură este foarte apropiată de torsiune, iar „zona solidă” a Sistemului Solar conține corpuri care au curbura mult mai mare decât torsiunea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate