Căutați ceva anume?

joi, 15 martie 2012

Dan Preda la Antena 2

Pe sâmbătă seara la ora 22:00 avem program fain de vizionat la TV când la Antena 2, la emisiunea „Codul lui Oreste”, îl vom putea urmări pe Dan Preda vorbind despre „Fundamentul Universului”.
Îi doresc mult succes în a obţine un feedback bun şi vă recomand tuturor să-l urmăriţi, oricât de arogant vi se pare, căci el promovează, în felul său mai ciudat, Fizica viitorului, Fizica elicoidală.

4 comentarii:

  1. Circul Globus nu mai are cautare, ce e la televizor e mult mai tare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan Preda e un Catavencu al fizicii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oarecum sunt de acord cu asta, dar pentru mine este mai important că vorbeşte despre Fizica elicoidală şi încă cu atâta pasiune.

      Ștergere

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate