Căutați ceva anume?

joi, 4 aprilie 2013

Salut apariţia saitului ubicuum

Salut prieteneşte apariţia saitului ubicuum.ro („Site pentru cei pasionati de fizicã, inginerie si energie obtinutã din surse neconventionale”) şi prezint aici cuvintele autorului (utilizatorul negativ de pe forumul nostru):

Invit pe toti destinatarii acestui mesaj sã facã o vizitã pe site-ul pe care l-am creeat de curînd : www.ubicuum.ro 
Înafarã de sectiunea de forum, existã si o sectiune unde se pot publica articole ce pot fi discutate apoi in forum, puteti adãuga lucrãri proprii, si link-uri spre site-uri interesante, posibilitate de a avea o Galeria media personalã si un editor de texte WYSIWYG destul de complet, cu posibilitate de adãugare si editare ulterioarã ecuatii cu editor LaTeX încorporat.
Desi înscrierea si modul de trimitere al articolelor sunt putin mai restrictive, ca si domeniile de interes, m-am gîndit sã folositi site-ul meu, nu ca pe o alternativã, ci mai repede ca pe o completare la prezentul.
Dacã mai cunoasteti si alte persoane ce pot fi interesate, nu ezitati sã le trimiteti link-ul.
Vã multumesc pentru interes!

Pe sait aveţi bucuria să găsiţi chiar şi un forum dedicat în care puteţi discuta o mulţime de subiecte din domeniu.

Mult succes autorului şi celor care îl urmează în incursiunea sa ştiinţifică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate