Căutați ceva anume?

miercuri, 25 mai 2016

Studiați, fraților, și TORSIUNEA traiectoriilor!

Pentru a concretiza la ce m-am referit când am postat pe facebook imaginea sugestivă de mai jos 
vin cu precizarea că mă refeream la TORSIUNE. 

Dragi fizicieni contemporani, care aveți ocazia să mă citiți, vă dau o idee: studiați și torsiunea traiectoriilor. Montați această „roată” la căutările voastre și veți constata că recuperați repede timpul „pierdut” cu montarea roții. Vi se vor deschide perspective nebănuite. 

Desigur, studiez și eu torsiunea (finisez „roata” cât pot eu de mult), dar eu nu am posibilitățile voastre, eu nu prea am ce să fac cu această „roată”, din moment ce nu am restul angrenajului. Doar pe voi vă poate ajuta aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate