Căutați ceva anume?

luni, 14 martie 2016

Torsiunea nu poate varia oricum


Din punctul meu de vedere (asimilat Fizicii elicoidale), sarcina electrică este torsiune variabilă. Dacă un corp se deplasează pe o traiectorie cu torsiunea în scădere, atunci corpul dat are sarcină electrică negativă.

Iar dacă sarcina electrică este torsiune variabilă, atunci derivata torsiunii electronului este constantă și minimă. Altfel spus, sarcina electrică elementară este cea mai mică variație posibilă a torsiunii. Deci, torsiunea n-ar putea varia oricum, ci doar în multiplii întregi ai variației elementare.

Atomul de hidrogen ar conține corpuri cu cele mai mici variații ale torsiunii. Iar asta ar explica poate abundența acestuia în Univers, din perspectiva Fizicii elicoidale, variația minimă fiind cea mai probabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate