Căutați ceva anume?

marți, 28 mai 2013

Tatonări

Avertisment pentru cititor: acesta este un fişier de lucru, deci nu poate fi considerat o sursă sigură de adevăruri! Folosiţi-l doar pentru a vă alimenta cu idei. Părţi din el pot dispărea pentru a face obiectul unor articole separate pe care le puteţi găsi pe blogul meu.

L-am făcut public pentru ca voi să ştiţi mereu care sunt frământările mele recente. Ele pot scoate în evidenţă limitele şi îndoielile mele, deci fişierul poate fi util în special celor care vor să mă critice aspru sau celor care vor să aibă o perspectivă mai deplină asupra concepţiei mele despre lume.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate