Căutați ceva anume?

joi, 28 februarie 2008

Am creat un forum pentru cercetarea ştiinţifică

Descoperind pe saitul minunatului dicţionar http://hallo.ro/ o reclamă la forumuri gratuite am considerat ca fiind o oportunitate senzaţională pentru a crea un forum românesc aşa cum visez eu demult: un forum în care să putem cerceta în mod serios alături de oameni foarte capabili şi care au ceva de spus în legătură cu problemele ştiinţifice nerezolvate.

Aşadar, sunteţi bineveniţi pe saitul http://cercetare.forumgratuit.ro pentru a încerca să risipim câteva dintre misterele ce ne sfidează astăzi.

3 comentarii:

 1. "In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep." - Albert Einstein !  what is the point of this quote ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred că Einstein se referă aici (sau dacă nu, atunci mi-ar plăcea să se refere) şi la capacitatea noastră de a înţelege cu adevărat numai lucrurile pe care le-am experimentat cel puţin o dată în vreun anumit fel. De exemplu, nu putem înţelege moartea dacă noi înşine nu am murit încă.

  Un alt sens al citatului (probabil, un sens mai uzual dar nu la fel de profund, ci chiar peiorativ) ar putea fi acela că pentru a fi acceptat ca membru deplin de către o anumită comunitate (de exemplu, de către comunitatea fizicienilor) trebuie să ai caracteristicile fundamentale pe care le impune societatea respectivă (trebuie să ai o diplomă şi o reputaţie de fizician).

  RăspundețiȘtergere
 3. "The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge." - Albert Einstein !  what is the point of this quote ?

  RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate