Căutați ceva anume?

vineri, 15 iunie 2012

Despre Zim


Am „descoperit” ieri o aplicaţie gratuită numită „Zim” despre care am constatat că are o mulţime de caracteristici interesante:

  • poate fi folosită pe sistemele de operare Windows, Linux şi Mac;
  • salvează automat toate modificările aduse în fişiere text ce pot fi editate ulterior cu alt program preferat;
  • are o interfaţă care permite vizualizarea dintr-o privire atât a paginilor spre care face trimitere pagina curentă, cât şi a celor care fac trimitere la ea, precum şi a indexului şi a tagurilor recent utilizate;
  • admite o largă paletă de formatări şi de module, precum este cel pentru ecuaţii matematice scrise în LaTeX;
  • permite inserarea de imagini şi de ataşamente;
  • are facilităţi de automatizare a creării legăturilor, prin scurtături de tastatură ce fac minuni, legături ce pot fi vizualizate în imagini asemănătoare hărţilor mentale.

Vă recomand cu căldură să folosiţi această aplicaţie simplă şi gratuită toţi cei care visaţi la un sistem wiki direct pe calculatorul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate