Căutați ceva anume?

marți, 8 noiembrie 2011

Există un singur tahion în Univers

În concepţia Fizicii elicoidale există un singur tahion în Univers. Acesta se deplasează cu viteză infinită pe o curbă închisă ce trece prin toate centrele de masă ale corpurilor din Univers. Începutul şi sfârşitul acestei curbe este observatorul însuşi.

Datorită faptului că tahionul are viteză infinită, acesta se află peste tot în acelaşi timp, se află în fiecare punct al curbei parcurse. Dacă se află peste tot în acelaşi timp, atunci nu poate fi localizat. Din moment ce nu poate fi localizat, nu se poate stabili nici sensul în care se deplasează tahionul pe curba universală.

Viteza tahionului este infinită faţă de orice observator, căci observatorii se deplasează cu viteze finite unul faţă de celălalt. Această universalitate a sa îl face obiectiv. Obiectivitatea tahionului se manifestă prin materializarea curbei unice şi universale pe care se deplasează acesta.

2 comentarii:

  1. interesant...dar si frumos...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă găseşti şi frumuseţe în aşa ceva, eşti cu atât mai mult câştigat! Mult succes în căutările tale!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate în măsura timpului meu disponibil, după care vor apărea pe blog. Voi încerca să public doar comentariile consistente sau interesante sau adevărate sau corecte sau la obiect. Voi căuta să le elimin pe cele din care nu avem nimic de învățat sau pe cele care afectează negativ mintea cititorului sau reclamele fără legătură cu blogul. De asemenea, voi face tot posibilul să răspund la comentariile care cer un răspuns. Vă mulţumesc pentru efortul vostru de a scrie în lumina acestor consideraţii!

Postări populare

Arhivă blog

Etichete

Persoane interesate